Grote Maten Damesmode

Het is natuurlijk altijd zoeken als je een maatje groter hebt. Dan zoek je in Capelle aan den IJssel, Nieuwekerk aan den IJssel, Rotterdam XL of zelf in de Krimpenerwaard. Slagen zat er vaak niet bij want je wilt natuurlijk wel mode in jouw plusmaat en het liefst nog een beetje betaalbaar ook. Wegens de grote drukte in verkoop zijn vooral de maten 50 als 52 minder op voorraad. We hopen binnenkort weer nieuwe items binnen te krijgen. Bel ons gerust voor info !!

Dus ga je googlen of op de grote maten of plus maten damesmode, damesmode grote maten en kom je tot je grote verbazing uit op …….Rudolf Peter fashion store, grote maten dames mode ofte wel de damesmode plusmaten specialist van Krimpen aan den ijssel, Capelle aan den IJssel.
Natuurlijk, kon je vroeger nog weleens terecht in Hillegersberg , maar daar zijn wel de leukste damesmode zaken verdwenen of opgehouden, althans dat zeggen onze klanten.

En dat in Krimpen aan den ijssel, zuid holland dus lekker dicht bij.
Weten wanneer de nieuwe collectie grote maten damesmode kleding van diverse merken binnen komt ??
Ga dan naar de facebook pagina van Rudolf Peter Fashion Store!

Al jaren is Rudolf Peter Fashion Store in Krimpen a/d ijssel, dichtbij Rotterdam en naast Nieuwekerk a/d IJssel (Zuid-Holland) de specialist in grote maten mode voor heren en nu dus ook in de plus maten damesmode.
De damesmode met een maatje meer of ook wel plusmaat genoemd wordt door de eigenarese Anita en inkoopster / medewerkster Hilda en Joke ingekocht. Zo worden alle collectie op elkaar afgestemd. Dit is een hele klus want wij hebben een beperkte ruimte dus de collectie grote maten zijn dan ook vaak maar in 1 per maat verkrijgbaar maar er komt daardoor iedere keer weer een nieuwe collectie items weer bij.
Nee, wij hebben nog niet dames grote maten online in een webshop. Dit komt door het feit dat wij vinden dat damesmode grote maten online dat niet brengt wat je wilt ….het kunnen passen en de service van het advies van Anita en haar team. Tuurlijk weet jij wel wat je goed staat en niet en heb je je eigen voor keur, toch is af en toe een extra info wel handig.

Dus wil je naar Rudolf Peter fashion store voor de dames grote maten corner mag je gerust bellen als je iets speciaals zoekt. Laat het ons even weten per mail (zie pagina contact) of via Facebook.

De collectie plusmaten voor dames bestaat uit diverse stylen. Dit komt door de jaren opgebouwde klanten kringen van Rudolf Peter Fashion Store.
Dit loopt van jong tot de iets klassiekere vrouw met een maatje meer.
Na een zoektocht van meer dan een 1 jaar hebben de dames een goede mix gevonden in diverse stylen grote maten damesmode.

Onze fylosofie van Rudolf Peter fashion store is dat een item mag best iets prijziger zijn maar dan moet je het er wel vanaf kunnen zien ook qua kwaliteit.
Natuulijk hebben wij ook een voordeliger merk in de dames grote maten.

Tevens praten wij liever over dames plus maten dan over dames grote maten. Dit klinkt toch een stuk leuker.
Wil je op de hoogte blijven kan je je ook via Facebook ons volgen: ga naar Rudolf Peter fashion store en klik op VIND IK LEUK !
Zo blijf je op de hoogte van alle leuke aktie en voordeeltjes en uiteraard wanneer de nieuwe collectie dames mode in de grote maten binnen komt.

Dus kom ons testen en laat ons weten hoe wij met jouw onze damesmode in de grote maten in rotterdam en omgeven nog beter kunnen maken.
In eind januari c.q. februari komt de voorjaars collectie dames grote maten kleding binnen met uiteraard heel veel spannends.
Wil je weten wanneer …..ga naar facebook pagina van Rudolf Peter Fashion Store

Nadelen van de Opruiming !

Ieder voordeeltje heeft zijn nadeel en dat geld ook voor de Sale!
Vele maten en dan vooral de uitzonderlijke maten zijn al vaak uitverkocht voor de opruiming.
Vervelend natuurlijk als je van ver komt.
Dus laat het ons even weten als je iets zoekt of langs wilt komen via een berichtje (zie de contact pagina)
Wie weet zit er toch wat leuks voor je bij.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2022 Rudolf Peter Fashion Store