Health & Food & Fashion

GIMBER 

Het biologische Gember drankje.

In krimpen aan den ijssel heb je de modewinkel van Rudolf Peter Fashion Store die Gimber, het gezonde gember drankje in het assortiment heeft.

Wat is GIMBER ??

Het is een concentraat dat boordevol zit met kwalitatieve biologische gember, citroen, kruiden en specerijen. Je kan het op verschillende manier aan mengen met o.a. bruiswater als Spa rood. Maar in de koude dagen is het natuurlijk heerlijk met heet water en een takje munt. Nee, er zit geen alcohol in maar heeft wel 200% bite.  Gimber werd eind 2017 gecreëerd door dhr. Oosterlynck. 

Waar is gember goed voor??

Gember is een van de gezondste specerijen voor je lichaam, met de meest wetenschappelijk onderbouwde voordelen. Dit komt door de stof gingerol die in de Gember zit.  Deze stof is goed voor stimulering van de spijsvertering, antioxiderend, ontstekingsremmend, verlaagt de cholesterol, verlicht gewrichtspijn.  Natuurlijk kan je GIMBER bij Allard en Anita van Rudolf Peter Fashion Store in de winkel proeven.   

 

De PINDAKAAS van de Pindakaaswinkel.

 

Met de Pindakaas van de Pindakaaswinkel is het begonnen. Allard en Anita van Rudolf Peter Fashion Store in Krimpen aan den IJssel zochten naar de toevoeging van hun assortiment. Ze willen jou niet alleen maar mooi maken aan de buitenkant met mooie mode maar ook vinden zij belangrijk dat je gezond en fit bent. Hiermee willen ze graag jou bij helpen door gezonde voeding. Mooi van binnen, Mooi van buiten !!

De gezonde biologische Pindakaas is er in 8 tot 10 verschillende smaken. We weten langzamerhand wel met ons allen dat pinda gezond is. Maar deze pindakaas is niet gemaakt met palmolie. In de meeste gevallen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm maar boordevol gezonde eiwitten. 

Welke smaken er allemaal zijn ??

Naturel, Sport(extra eiwitten), Chili Pepper Citroengras, lekker pittig. Witte chocolade, Dadel Kaneel(Allards favoriet), Kokos zeezout, Koffie zeezout, Belgische karamel chocolade en een per seizoen wisselende smaak. 

 

De biologische OLIJFOLIE uit Kreta

 

 

Nieuwe, de OLIJFOLIE bij Rudolf Peter Fashion Store van House of Crete. 

Deze super gezonde olijfolie heeft onlangs in Madrid een kwaliteitsprijs gewonnen. Met deze olijfolie kan je zelfs mee bakken, maar natuurlijk ook heerlijk om over je salade te doen. Verkrijgbaar in een glazen fles of in de trendy blik. 

Nu heb je een goede reden om naar Rudolf Peter Fashion Store te gaan voor al je Health & Food & Fashion.

 

 

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2021 Rudolf Peter Fashion Store