Damesmode Nieuw Hip en Trendy

Laat alle drukke steden als Den Haag, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Dordrecht lekker links liggen en verplaats je shoptocht in damesmode NIET naar het winkelcentrum de Crimpenhof, maar naar Stad en Landschap 33 te Krimpen aan den IJssel. Want alleen daar vind je een moderne dames- en herenmodezaak waar je alles vindt wat je nodig hebt op dames hippe en trendy modegebied, zoals Elvira, Enjoy, Esqualo. De shop Rudolf Peter Fashion Store in Krimpen aan den ijssel, heeft diverse trendy collecties voor de moderne vrouw en man.

Nieuw is de damesmode collectie van Yesta, deze exclusieve damescollectie is uiterst geschikt voor de nette gelegenheden vanaf maatje 42 t/m 48.

Bel ons gerust voor info!  Tevens kan je het perfect combineren met andere dameskleding items zodat je het wat vaker aan kan.

Wil je weten wat je aan moet bij speciale gelegenheden kijk dan even op de pagina dresscode damesmode, altijd handig om te weten. Voor de meeste dames is dit merk perfect, het is netjes en toch sportief. De damesmode collectie van Yest als van Esqualo heeft verschillende stijlen als het gaat om de rokken, bloesjes en jurken.


ELVIRA Collections

Yes, de eerste najaarscollectie is alweer binnen. Dit maal de Trendy collectie van het merk Elvira Collections met een super trendy en hippe tuniek en jurken met blauw tinten. Nu al super te combineren met je grijze jeans of als je wilt zwart broek.

Trends en kortingen en nieuwsbrief

Kom bij ons langs voor zakelijke kleding, casual mode en bijpassende accessoires. Wil je in aanmerking komen voor de kortingen en op de hoogte gehouden worden omtrent opruiming acties en sale, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Damesmode nieuwe hippe en trendy collectie

Je vraagt je natuurlijk af wat maakt de damesmode afdeling van Rudolf Peter in Krimpen aan den IJssel zo speciaal.
Onze werkwijze is net een beetje anders, wij roepen niet meteen al oh dat staat je goed… terwijl je nog in de paskamer staat.
Als je iets voor een speciale gelegenheid zoek en je kan het niet vinden gaan wij bij onze leveranciers kijken of wij het kunnen vinden voor jou.
Onze damesmode afdeling is niet groot maar dat zoek je ook niet. Je wilt iets aparts kopen, en een eerlijk geholpen worden.

Nog lekker bijna iedere week komt er weer wat nieuwe hippe en trendy items binnen, dus iedere week iets nieuws voor jou. Zoals het hippe Yest.

Wil je graag weten welke nieuw items binnen zijn gekomen??

Kijk  op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Kom gerust eens langs.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store