Garcia jeans collectie

Garcia jeans

Krimpen aan den IJssel, aan de buitenkant van de Crimpenhof heeft met Rudolf Peter Fashion Store de primeur om de jeans collectie van Garcia jeans toe te voegen aan de grote spijkerbroeken collectie die Rudolf Peter al heeft. De collectie van  Garcia  jeans is gevarieerd met broeken, spijkerbroeken , shirts, truien, polo’s en shorts.

De hippe spijkerbroeken van Garcia zoals o.a. de slim fit jeans zijn allemaal verkrijgbaar bij Rudolf Peter Fashion Store, er is zelfs een Never Out of Stock jeans tafel met jeans maten vanaf maat 28inch. t/m 40 inch. Deze kleine maat, vanaf 28inch.  spijkerbroek is natuurlijk zeer geschikt voor de jongere mannen of mannen met een kleine broekmaat. Mannen die geen zin hebben naar de stad te gaan en het liever zoeken bij de  mode winkel op de Crimpenhof  met een ruime keuze aan spijkerbroeken. Dan moet je bij de nieuwe afdeling jeans van Rudolf Peter Fashion Store zijn. Wij van Rudolf Peter Fashion Store zijn trots dat we een Nederlands / Italiaans merk aan onze collectie mogen toevoegen. Draag je al die trendy hippe Garcia Denim en weet je je maat en model,  reserveer je jeans en maak een afspraak wanneer het jou uit komt.

Hier een stukje Garcia geschiedenis en hun filosofie

Het leven bestaat uit keuzes.

Deze keuzes maken ons tot wie we zijn. Ze bepalen ons karakter. Sta stil. Of spring vastbesloten in het diepe. Volg conventionele opvattingen. Of bepaal je eigen regels. Wees op je hoede. Of breng leven in de brouwerij. Accepteer wat je krijgt. Of ontwerp het leven van je dromen. Volg de gebaande paden. Of vind je eigen weg. Hou vast aan wat je weet. Of open je ogen voor alles wat de wereld te bieden heeft.

 Leef het leven. Of leef La Dolce Vita.

 De keuzes die wij maken als bedrijf en als merk geven ons onze ziel, ons hart, ons karakter. Ze maken ons tot wie we zijn. We zijn begonnen vanuit de eenvoudige overtuiging ‘prachtig design is van ons allemaal’.

 We vinden, en dat hebben we altijd gevonden, dat topkwaliteit voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. Daarom zijn onze producten betaalbaar, ondanks dat we elk product met de hand maken vanuit onze gezamenlijke passie. Passie voor familie, vrienden, leven en liefde. We zijn tenslotte Italiaans!

 Vanaf dag één zijn we bezig om onze visie over de wereld te verspreiden. Garcia Jeans is van oorsprong een klein bedrijf en dat zal altijd zo blijven. Hoe groot we ook worden. We zien onszelf als familie. We streven er altijd naar om goed te zijn voor de wereld, goed voor ons bedrijf, goed voor onze klanten en natuurlijk goed voor al onze partners. 

We geloven dat karakter het enige is waar je echt op kunt bouwen. Voor ons betekent karakter altijd vooruitkijken, nooit achteruit. Karakter betekent open staan voor alles wat de wereld te bieden heeft.

 Karakter betekent het lef hebben om vastbesloten in het diepe te springen. Karakter betekent dat je nooit vergeet wie je hebt ontmoet, waar je bent geweest en welke avonturen je hebt beleefd. Karakter betekent dat we samen sterker staan dan alleen. Karakter betekent prachtige ontwerpen voor een eerlijke prijs. Karakter betekent een glimlach op het gezicht van iedereen die met ons merk in aanraking komt. Karakter maakt elke dag interessant. Het maakt ons tot wie we zijn.

 We streven ernaar om het Garcia karakter uit te dragen met elk product dat we creëren. Vandaag. Morgen. Altijd.

                                                                                                      Garcia Jeans

Welkom in de nieuwe JEANS wereld van Rudolf Peter Fashion Store op de Crimpenhof

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2023 Rudolf Peter Fashion Store