Baileys en Giordano

Trendy herenmode bij Rudolf Peter Fashion store met een scheutje Italian style

In 1955 werd het label Baileys door A.H. Verweij in havenstad Rotterdam in het leven geroepen. Het familiebedrijf werd voortgezet door zijn zoons. De gebroeders Verweij legden de focus op details, eenvoud en duurzaam garen. De kwaliteitsgaren uit Italië vormen een belangrijk onderdeel voor het designerteam.

In de loop der jaren is de kleine winkel uitgegroeid tot een volwaardig modehuis. Het herenmode label behoort anno nu tot de hogere segment merken. Baileys  levert trendy, casual herenkleding van topkwaliteit met een scheutje Italian style. Het modebedrijf heeft veel winkels in Spanje maar heeft de ambitie om verder door te groeien .

.

Giordano casual overhemden en dress overhemden bij Rudolf Peter Fashion Store

In 1955 werd het label Giordano door A.H. Verweij opgericht in Rotterdam. Mode ontwerper Verweij legde de nadruk op het produceren van overhemden van sublieme katoenstoffen. Het rijke materiaal is afkomstig van de beste leveranciers.

Het familiebedrijf werd later overgenomen door de zoons Karel en Robert Verweij. De zoons breiden het concept van de overhemden verder uit en richtten zich op de merkidentiteit en productdetails. Het label staat bekend om de bijzondere contrasterende effecten zoals gekleurde knoopsgaten en bloemenprints van Giordano overhemden en ruitpatronen aan de binnenkant van het boord.

De kleursamenstelling van de hemden zijn gebaseerd op de laatste modetrends uit Italië. De Nederlandse man wordt steeds modebewuster en het modelabel speelt hier juist op in.
Comfortabele truien in bijvoorbeeld warm rood of koel blauw kunnen goed met de geruite overhemden worden gecombineerd.

De shirts zijn stuk voor stuk vervaardigd van een voortreffelijke katoenkwaliteit. De hoogwaardige materialen staan garant voor jarenlang draagplezier. Verkrijgbaar in de maten M t/m 3xl of 4XL.

Vandaag de dag worden de collecties van Giordano in Amsterdam ontworpen. De productie vindt plaats in Europa en Azië.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store