Schoenen & Sneakers

Naar jaren van zoektocht is het ons, Rudolf Peter Fashion Store toch gelukt.

Paulo Bellini schoenen uit Portugal, daar komen de mooiste schoenen vandaan. Zeg maar, de bakermat van de Schoen en uiteraard ook van de Sneaker.  Uitstekende kwaliteit met een betaalbare prijs. Hoge schoenen, boots, lage veter schoenen, sneakers, trouwschoenen met bijpassende riemen.  Heb je een brede voet? Geen probleem, er zit in de meeste schoenen een los zooltje die je eruit kan halen zodat je met een brede leest er prima in kan. Los zooltje van de podoloog?? Ook geen probleem .

Wij doen het anders, schoenen en voorraad.

Veel winkels moeten te veel voorraad erop na houden wat niet rendabel is en met de hoge huren hou je dat niet vol.  Wij van Rudolf Peter doen het net anders. Van vele schoenen hebben we een aantal maten die dezelfde leest hebben. Is je maat van jou favoriete schoen niet op voorraad, geen probleem. Een aantal modellen hebben dezelfde leest. Je past gewoon een andere schoen met dezelfde lees en jou gewilde schoen wordt in jou maat besteld. 

Vaak binnen een paar dagen binnen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modellen van de sneakers en schoenen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vindt ons op Instagram of “Like” ons op Facebook.  

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store