State of Art bij Rudolf Peter Fashion Store

State of Art en Rudolf Peter Fashion Store

Het klinkt gek een echt Nederlands merk (bestaat dat nog).. daar mogen we toch best trots op zijn. State of Art is de Klaverblad onder de heren modemerken, vakkundig,  mooie life style en ook nog eens modisch en altijd bescheiden.
Toch zijn wij van Rudolf Peter Fashion Store trots op het merk  State of Art om zijn bescheidenheid. Rudolf Peter Fashion store te Krimpen aan den Ijssel / Rotterdam  verkoopt al meer dan 15 jaar mannenmode merk State of Art, ook in de grotere maten als 3XL en  4XL.
De collectie wordt ieder jaar weer uitgebreider en is een van de grootste collecties van State of Art in de omgeving.

De collectie van State of Art.

Als Nederlandse trui fabrikant ging State of art een totaal collectie maken.  State of Art  maakt waar ze goed in zijn dus ook shirt(overhemden) en polo’s en t-shirts ook  in grote mannen maten zoals een 3XL en een 4XL. Als specialist in groten maten mannenmode verkopen  wij van Rudolf Peter Fashion Store deze natuurlijk ook.
De collectie van State of Art heeft altijd een aantal schitterende kleur groepen met een modisch tintje. Want aan te smalle of te wijde pasvormen doet State of Art niet aan, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg ……..of toch niet?!
State of Art is een merk voor de man die iets leuks wil dragen maar het hoeft “ niet over de top te zijn”  . Wil lekker vlot en modern en vooral niet te klassiek. Van overhemden (shirts) met print  tot een makkelijk streepjes dressual shirt voor naar het werk.  Je hebt als van die dagen dat je niet perse in je Carl Gros en Circle of Gents kostuum naar het werk moet dus doe je een leuk shirt(overhemd) aan met een State of Art casual colbertje.  Uiteraard met een mooie katoenen broek of een chino van State of Art.
Zo zie je maar weer voor bijna iedere man heeft State of Art en Rudolf Peter Fashion Store een oplossing qua draagmomenten van de dag.  Voor het werk  dressual en aan vrije tijd casual.

State of Art collectie herencollectie online bij Rudolf Peter Fashion Store

In de winkel van Rudolf Peter fashion Store in Krimpen aan den ijssel, Rotterdam, hangt een grote keuze aan artikelen van State of art. Regelmatig komen er nieuwe seizoen items bij. In het voorjaar zal dat de korte mouw overhemden en polo’s zijn en in het najaar de jacks en truien en overhemden van State of Art. De collectie is erg groot en vooral de grote mannen maten 3XL en 4XL zijn vaak als eerste uitverkocht. Daar hebben State of Art en Rudolf Peter Fashion Store wat op gevonden.
In het najaar van 2014 gaat Rudolf Peter  Fashion Store verder dan de meeste modewinkels op het gebied van online Service.  Rudolf Peter Fashion Store is een officiële dealer van State of Art en mag daarom gebruik maken van de full service online van State of Art.  Dat heeft uitleg nodig dus bij deze.
Je zoekt een broek of trui online van State of Art lekker achter je laptop of tablet je kan het niet vinden wat je zoekt . Tevens heb je het wel gehad met dat terug sturen en in de rij staan bij die supermarkt die dan ook zogenaamd een postNL of een TNT balie heeft .  Je wilt toch even voelen en passen wat je koopt dat is vrij logisch.  Daar hebben we de oplossing voor . Bij Rudolf Peter Fashion Store kan je gezellig winkelen en passen. Natuurlijk wil je dat leuke overhemd of vest van State of art in jouw maat ……maar helaas uitverkocht althans jouw maat ligt niet meer in de winkel. Dat is altijd vervelend dus ziet Rudolf Peter Fashion Store het als een Service om je de mogelijkheid te bieden om via de online app module van Rudolf Peter Fashion Store en State of Art het shirt of die polo te bestellen uit voorraad van State of Art met behulp van je adviseur.  Zo kan je het wel passen en de stof voelen en kijken of die juiste kleur wel bij je staat. Bestellen in jouw maat en je haalt het op in de winkel of sturen (na betaling) het naar je huis adres  (geregistreerde klanten).   Zo ben je met je favoriete winkel Rudolf Peter Fashion Store en State of Art toch online.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store