Over Ons

De leukste mode winkel voor het gehele gezin. Dus kan je ook wel zeggen een Family Store.
Onze winkel vind je niet in het winkelcentrum De Crimpenhof, nee onze winkel vindt je op Stad en Landschap 33 te Krimpen a/d IJssel. Parkeren, uiteraard gratis kan voor de deur.
Hier vind je de kostuum afdeling, casual afdeling en de dames corner.

Wij hebben diverse maten kostuums en broeken(mannenmode) van 42 t/m 62 en van 23 t/m 32 en voor de grote maten mannen mode hebben we ook 3xl, 4xl met de merken van o.a. State of Art, Camel active en natuurlijk het nieuwe merk Casa Moda en VANGUARD, No Excess, Desoto stretch shirts  en nog veel meer.

In onze winkel hebben we de Damesmode Corner. Hier kunnen de dames in een ontspannen sfeer van de collecties genieten met slanke kleine maten tot wat vol slankere maten zoals maat S t/m  XXL en van maat 36 t/m 48.

Nieuwsgierig geworden en wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze instore acties, sale, opruiming en diverse kortingen, meld je dan nu aan op de nieuwsbrief. Weet je, dat alles wat je koopt met de opruiming of actie eigenlijk dubbele korting krijgt. Ja, je leest het goed, sparen voor je vaste klanten korting, zelfs tijdens acties of opruiming. Hoe dit werkt, ga dan naar pagina voordeelsysteem.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store