Health & Food & Fashion

GIMBER 

Het biologische Gember drankje.

In krimpen aan den ijssel heb je de modewinkel van Rudolf Peter Fashion Store die Gimber, het gezonde gember drankje in het assortiment heeft.

Wat is GIMBER ??

Het is een concentraat dat boordevol zit met kwalitatieve biologische gember, citroen, kruiden en specerijen. Je kan het op verschillende manier aan mengen met o.a. bruiswater als Spa rood. Maar in de koude dagen is het natuurlijk heerlijk met heet water en een takje munt. Nee, er zit geen alcohol in maar heeft wel 200% bite.  Gimber werd eind 2017 gecreëerd door dhr. Oosterlynck.

Waar is gember goed voor??

Gember is een van de gezondste specerijen voor je lichaam, met de meest wetenschappelijk onderbouwde voordelen. Dit komt door de stof gingerol die in de Gember zit.  Deze stof is goed voor stimulering van de spijsvertering, antioxiderend, ontstekingsremmend, verlaagt de cholesterol, verlicht gewrichtspijn.  Natuurlijk kan je GIMBER bij Allard en Anita van Rudolf Peter Fashion Store in de winkel proeven.

De PINDAKAAS van de Pindakaaswinkel.

Met de Pindakaas van de Pindakaaswinkel is het begonnen. Allard en Anita van Rudolf Peter Fashion Store in Krimpen aan den IJssel zochten naar de toevoeging van hun assortiment. Ze willen jou niet alleen maar mooi maken aan de buitenkant met mooie mode maar ook vinden zij belangrijk dat je gezond en fit bent. Hiermee willen ze graag jou bij helpen door gezonde voeding. Mooi van binnen, Mooi van buiten !!

De gezonde biologische Pindakaas is er in 8 tot 10 verschillende smaken. We weten langzamerhand wel met ons allen dat pinda gezond is. Maar deze pindakaas is niet gemaakt met palmolie. In de meeste gevallen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm maar boordevol gezonde eiwitten.

Welke smaken er allemaal zijn ??

Naturel, Sport(extra eiwitten), Chili Pepper Citroengras, lekker pittig. Witte chocolade, Dadel Kaneel(Allards favoriet), Kokos zeezout, Koffie zeezout, Belgische karamel chocolade en een per seizoen wisselende smaak.

De biologische OLIJFOLIE uit Kreta

Nieuwe, de OLIJFOLIE bij Rudolf Peter Fashion Store van House of Crete.

Deze super gezonde olijfolie heeft onlangs in Madrid een kwaliteitsprijs gewonnen. Met deze olijfolie kan je zelfs mee bakken, maar natuurlijk ook heerlijk om over je salade te doen. Verkrijgbaar in een glazen fles of in de trendy blik.

NIEUW:      HAPPYSOAPS 

Het is tijd om die vervuilende plastic conditioner-, douche gel-en shampoo flessen te vervangen. Voor een veel beter alternatief. ✨
Een alternatief dat 100% plasticvrij, vegan en vrij van palmolie is. Daarnaast een stuk goedkoper, want één alternatief gaat even lang mee als 3 tot 4 plastic flessen. ?

 • 100% PLASTICVRIJ
  VEGAN
  0% MICROPLASTICS
    VRIJ VAN PALMOLIE
    NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
    KRUIDIGE EN PRIKKELENDE GEUREN
   GEEF EEN PLASTICVRIJE DOUCHE-ERVARING CADEAU
   (OOK TOEGESTAAN OM JEZELF CADEAU TE DOEN)
   DEZE GIFTBOX STAAT GELIJK AAN 10+ PLASTIC FLESSEN
   HANDGEMAAKT IN NEDERLAND MET 

Nieuw in onze winkel: Shampoo Bars van HappySoaps! Maar wat is het eigenlijk? ?

Eenvoudig gezegd is het ook ‘gewoon’ shampoo. Het verschil is dat een Shampoo Bar in vaste vorm is, in plaats van in een fles.

Een Shampoo Bar lijkt door de vaste vorm op een blok zeep. De ingrediënten zijn echter vergelijkbaar met die van een vloeibare shampoo. Je haar wordt op dezelfde manier gereinigd en verzorgd.

Het grootste verschil (en voordeel!) van een Shampoo Bar ten opzichte van de traditionele fles zit ‘m in de verpakking. Voor de productie, het vervoer en de opslag is geen plastic benodigd. Daarnaast gaat een Shampoo Bar veel langer mee dan een normale fles shampoo.

De Shampoo Bars (70 gram) van HappySoaps kun je tussen de 90 en 110 keer gebruiken, afhankelijk van gebruik en bewaarmethode. Er zijn 9 vrolijke en heerlijk geurende Shampoo Bars beschikbaar –check ze allemaal in de schappen van onze winkel! ✨

NIEUW bij Rudolf Peter Fashion Store : Body Bars van HappySoaps! ?Vrolijk en heerlijk geurende zeep voor je lichaam in 7 kleurrijke varianten.
Deze Body Bar ruikt niet alleen maar lekker. Er zit nóg meer goeds achter. Hij is namelijk vrij van plastic, SLS en parabenen. Een bewuste, lekkere en vooral duurzame keuze. Ook hoef je niet meer te slepen met milieuonvriendelijke douche en showergels.
Body Bars gaan namelijk even lang mee als 3 normale douchegelflessen! Dat is zowel goed voor de natuur als je portemonnee. ✨
Nu verkrijgbaar in onze winkel! Kom snel langs om ook kennis te maken met de Happy Body Bars ?

Nu heb je een goede reden om naar Rudolf Peter Fashion Store te gaan voor al je Health & Food & Fashion.

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store