Trouwen

Trouwkostuum

De meeste mensen  kopen hun trouwpak in het voorjaar rond februari en maart want de meesten trouwen in juli of augustus. Dus wees op tijd met oriënteren en de aanschaf van je trouwkostuum. Houd daar dus rekening mee als je  last-minute op zoek bent naar een trouwkostuum wel eens pech kan hebben met dat wat jij wilt. Maar geen paniek hoor tot nu toe is het ons altijd gelukt.
Verder hebben we bij Rudolf Peter Fashion Store alles in huis om je te voorzien van een prachtig kostuum. Onze  specialist in trouwkostuums begeleid je van A tot Z bij het maken van je  keuze.

Wat hebben we NIET, nou een glimmend satijn kostuum zoals bij de bruidegoms winkels die ook nog een rond de € 899,- kosten en die je na het huwelijk nooit meer aan doet, zonde en weg gegooid geld waar je veel leukere dingen mee kan doen als een leuke vakantie.
Tip, Mooi trouwblauw trouwkostuum met room kleurig gilet en chabot(plastron).
Al vanaf €299,95 (kostuum)

Voor je trouwdag wil  je natuurlijk een bijzonder pak!  Een bijzonder gilet met bijbehorende stropdas of plastron is dan vaak  de uitkomst; je perfect gilet bij jouw trouw kostuum dat ook nog eens  draagbaar is na je bruiloft. Over functionaliteit gesproken…

Denk niet dat je  alleen bent toegewezen op een simpel trouwpak! Want wil je liever een  rokkostuum, een aparte smoking of een lang colbert? Geen probleem. De  mogelijkheden zijn bij ons heel divers. Het enige wat je hoeft te doen, is te  overleggen met onze specialist.

Gaan naar de agenda van de afspraken pagina of klik op de button kies je tijd uit wanneer het jou uitkomt… handig toch !

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store