Geschiedenis

De twee broers Rudolf en Peter hadden 45 jaar geleden een droom.

Een herenkledingzaak waar iedereen kan slagen met een laag budget en met een wat hoger budget.
Zo ontstond de herenmodewinkel in Krimpen aan den IJssel.

De Rudolf Peter winkel Style

Ongeveer 20 jaar geleden werd de kleding zaak overgenomen door Allard & Anita. Meteen werd het kleine zaakje uitgebreid, want de klanten
moesten soms een half uur wachten voor een paskamer. Dit was onacceptabel voor Allard & Anita. De winkelgrootte werd verdubbeld en ingericht met diverse stijlen. Van Italiaanse stijl, Engelse en Amerikaanse stijl werd door hun perfect gemixt.
Alles wat je ziet werd persoonlijk uitgekozen of ontworpen. De kranten omschreven de winkel van Rudolf Peter als PC Hooftstraat waardig.
Maar de prijs van de collectie werden en worden door Allard en Anita scherp in de gaten gehouden want iedereen moet bij Rudolf Peter Fashion Store kunnen slagen. Allard & Anita en onze adviseuses wensen u veel winkelplezier.

Rudolf Peter Fashion Store aktie met Facebook.

Het sociale media is niet meer weg te denken en dat weten de klanten / vrienden van Rudolf Peter Fashion Store Facebook pagina maar al te goed.
Bijna om de week is er wel een leuke en uiteraard voordelige aktie op het gebied van damesmode of herenmode.
Dus ga naar de Facebook pagina van Rudolf Peter Fashion Store en klik op “vind ik leuk”

Grote maten afdeling mannenmode bij Rudolf Peter Fashion Store

Van oorsprong is Rudolf Peter altijd een specialist geweest in grote maten, maar wel met de leuke vlotte items om van te snoepen. Maar het werd steeds meer zoeken naar de grote maten tussen de andere mode collecties. Toen werd er besloten om een grote maten afdeling te maken.
Hier hangen alle 3XL en 4XL in overhemden, shirts, broeken, jeans, pantalons, kolberts en jacks of mantels. Daar horen ook de broeken in de lengte 36 bij.  De grote maten spijkerbroeken en katoenen broeken gaan van 40 inch t/m 44 inch.
Let wel op in de opruimings tijd zijn vaak deze broeken uitverkocht dus mocht je van ver komen bel even met ons Team.

Grote maten damesmode bij Rudolf Peter Fashion Store

In het najaar van 2012 werd er gestart met de grote maten damesmode die naast de collectie damesmode van S t/m XXL hangt.
De collectie grote maten damesmode is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 52.
In het voorjaar is de collectie uitgebreid met o.a No Secret en het hippe Yesta beide van maat  42 t/m 52
Dus wil je op de hoogte blijven over de nieuwe collectie schrijf je in voor de nieuwsbrief/modenieuws

Nieuw: Kleine maten mannenmode

Rudolf Peter Fashion Store is de specialist in herenmode in kleine maten van geheel Zuid Holland en verder. Na 2 jaar zoeken naar de juiste leveranciers en specialiseren is het Allard toch gelukt een collectie te maken met kleine maten. Vanaf januari 2018 komen er zelfs 2 nieuwe merken bij.  Je vraagt je natuurlijk af wat wij onder kleine maten verstaan, want jij hebt de ervaring dat sommige winkels wel roepen dat ze kleine maten hebben, maar een maat 48 of 50 is geen kleine maat.

Kostuum of broek in maat 42 of 44 is een kleine maat en ook zeer schaars. Niet bij Rudolf Peter Fashion Store, per seizoen kan je zelfs een door Allard ontworpen katoenen broek in maat 42 of maat 44 aanschaffen. Let op deze zijn uniek, maar als vaste klant luisteren we graag naar je wensen. Kom langs of maak een afspraak want dan weten we dat je komt. Handig voor jou en voor ons.

 

 

 

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store