Spijkerbroeken van No Excess jeans

Denim NO Excess

De Spijkerbroeken van het merk No Excess jeans zijn sinds kort verkrijgbaar bij Rudolf Peter Fashion Store in Krimpen aan den IJssel op de Crimpenhof. Natuurlijk zijn er diverse winkels die de jeans van No Excess of Pall Mall of Raw verkopen maar Rudolf Peter Fashion Store heeft een aparte NOS jeans tafel waarin jouw favoriete spijkerbroek altijd voorradig is. Zo zijn er verschillende pasvormen verkrijgbaar in jouw jeans.

711 Slim Fit

711 features

710 Tight Fit

 

710 features

Voor de man met een kleine broekmaat (42 of 44) en de jonge jongen die nog slank is hebben we al de maten 28 inch, 29 inch en 30 inch, want wij weten dat dit vaak een zoektocht is voor moeder en zoon. Tevens voor de man met de lengte maat is er de lengte 36 inch.

Naast de gave NOS Jeans tafel is er ook de trendy collectie van No Excess met dit najaar het hippe groene/ army kleurig vest en shirts lange mouw met kleine prints. In het najaar komen uiteraard de T-shirts lange mouw of te wel de long sleeves en sweaters met ronde hals ook wel body shirts genoemd binnen in diverse stof en kleuren.

TIP: De body shirt  of trui

Compleet nieuwe jeans afdeling van Rudolf Peter Fashion Store

Jouw favoriete spijkerbroek in verschillende pasvormen is nu verkrijgbaar bij de nieuwe spijkerbroeken afdeling van Rudolf Peter Fashion Store op de Crimpenhof.  De jeans afdeling heeft nu verschillende jeans merken als No Excess, Garcia Jeans, Mac Jeans en Camel Active jeans. De nieuwe afdeling jeans heeft diverse totaal collecties met truien, broeken, jacks, polo’s, shirts en shorts. De meeste collecties zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en soms 3XL. De jeans maten beginnen al bij de kleine spijkerbroekmaat 28 inch t/m 40 inch die Never out of Stock is dus altijd weer wordt aangevuld. Mocht je al je favoriete model en maat weten dan kan je deze ook reserveren en een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.

 

 

Welkom in de nieuwe JEANS wereld van Rudolf Peter Fashion Store op de Crimpenhof

Blijf op de hoogte

De nieuwste lookbooks De laatste modeflitsen Alles omtrent Rudolf Peter
© 2024 Rudolf Peter Fashion Store